Літня школа щодо сталого виробництва та споживання продуктів харчування у ЄС

 

7-8 червня 2017 р. у Національному університеті харчових технологій (м. Київ) відбулася Міжнародна Літня Школа «Стале виробництво та споживання продуктів харчування у ЄС: виклики для України» EcoFood-2018, у рамках реалізації проектів програми ЕРАЗМУС+ Жан Моне Кафедра FoodPro (# 587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Модуль EcoPro (# 574796-EPP-1-2016-1-UA-EPPJMO-MODULE). До участі було запрошено представників національного Еразмус+ офісу, координаторів та учасників програм Жан Моне з України, іноземних науковців, представників державних органів влади та місцевого самоврядування, виробничого сектору, громадських організацій, викладачів, дослідників та студентів.

 Координатор проекту Жан Моне Модуль «Реалізація стратегії екологічної безпеки: інтеграція європейського досвіду» 562284-EPP-1-2015-1-UA-EPPJMO-MODULE,  завідувач кафедри безпеки життєдіяльності, фізичного виховання та здоров'я людини Глухівського національного педагогічного університету ім. О. Довженка Олена Мельник виступила з доповіддю «Переробка та утилізація органічних відходів: європейські практики для України».